Preminuo Željko Jerat

Tra 22 2019

U 63. godini života preminuo je Željko Jerat, jedan od utemeljitelja i dugogodišnji predsjednik udruge Latinsko idro.

Željko Jerat bio je jedan od najaktivnijih promotora murterske baštine. Ciijeli je svoj život posvetio nautici, očuvanju i promociji maritimske baštine murterskoga kraja. Željko Jerat je jedno vrijeme bio na čelu TZ Murtera. Bio je i osnivač i vlasnik tvrtke Jarušica d.o.o. osnovane 1997. godine koja slovi kao jedna od najstarijih čarter kompanija na ovom području. 

Sprovod pokojnog Željka Jerata održati će se u srijedu 24. travnja 2019. godine u 17 sati na mjesnom groblju u Murteru. Komemoracija će se održati u 14:30 u kino dvorani Žut u Murteru. Upis u knjigu žalosti od 13:30 sati.

where the logo of the 1000 Miglia race circled the date window. The dial is circled with a fixed 60-minute bezel Chopard chose to use a classical aluminum insert here instead of a ceramic insert like many of its competitors. orologi replica replicaswatches Then comes the dial. Again, because after their first model Girard-Perregaux continued to create and produce quartz movements. wigs They developed them to such a degree that some of them had several complications including unusual ones like an indicator for the current sign of the zodiac. Also the finish on the later movements was exceptionally high.