MNK Murter zauzeli treće mjesto u Državnom prvenstvu za kadete

Svi 13 2015

Kadeti MNK Murtera ostvarili su najveći uspjeh u povijesti murterskog nogometa zauzevši trećemjesto na Državnom natjecanju kadeta koje se odigralo prošli tjedan u Gospiću.

Za prvaka Hrvatske natjecale su se najbolje kadetske ekipe u Hrvatskoj. Na natjecanju je nastupilo osam momčadi koji su podijeljeni u dvije skupine.U skupini “A” su MNK Osijek, MNK Lika šport, MNK Alumnus i MNK Square dok u skupini “B” nastupaju ekipe MNK Vinkovci, MNK Otočac, MNK Rugvica i MNK Murter.

 

Kadeti Murtera u skupini zabilježili su dvije visoke pobjede od 6:1 protiv ekipe Otočca, te 5:1 protiv ekipe Vinkovaca. Poraz od prvaka Rugvice sa 4:3 gurnuo ih je u borbu za treće mjesto gdje ih je dopao jaki i neugodni MNK Osijek.

Za svih nas ovo su bila tri prekrasna dana gdje smo ostvarili velik uspjeh. Ponosan sam na svoje igrače i pomoćnog trenera Lea Mudronju, jer su ostavili srce na terenu i dali maksimum. Igrali su za svoje mjesto i sve Murterine. Iskreno se nadam da ćemo ovakve rezultate i dalje ponavljati i da će nas ljudi podržati, kazao nam je njihov trener gosp. Toni Turčinov.

Za MNK Murter nastupili su: Pave Mudronja, Josip Turčinov, Josip Skračić, Danijel Bašić, Jakov Jelić, Jakov Mudronja, Noa Mudronja, Petar Turčinov, Luka Turčinov, Kristijan Kale, David Vodopija, Duje Žilić, Bruno Kovačević. Pomoćni trener Leo Mudronja i trener Toni Turčinov.