Prijateljska utakmica MNK "Murter - Qatar završila rezultatom 4:4

Ruj 04 2014

Jučer u organizaciji MNK „Murter“ u Športsko rekreacijskom centru „Murter“ odigrana je međunarodna prijateljska utakmica između domaćina MNK Murter i nacionalne reprezentacije Qatar. Utakmica je završila neriješeno tj. rezultatom 4:4.

MNK Murter i ove godine nastupa u prvoj Hrvatskoj FOOTSAL ligi te sudeći po viđenom očekuju uspješnu sezonu i ponovnu borbu za sam vrh.

Sportaši i treneri su razmijenili sportska iskustva te su obje ekipe izrazile veliko zadovoljstvo na obostranoj prilici odmjeravanja snaga.

 

Nakon utakmice, načelnik Općine Murter-Kornati gosp. Ivan Božikov iskoristio je priliku te je rukovodstvo nacionalnog tima Qatar upoznao sa sportskim životom, sadržajima, infrastrukturom kao i posebnostima i ljepotama našeg kraja.

Načelnik Ivan Božikov i generalni supervizor Qatarske nogometne selekcije gosp. Ali Feraish Mubarik Salem izmjenili su prigodne poklone te najavili mogućnost suradnje kako na sportskom tako i na ostalim poljima. Oboje su izrazili želju za ponovnim susretom, ali ovaj puta u Dohi.

  • katar g 2
  • katar g 3
  • katar g 4
  • katarg 1