Uređenje interijera općinskih prostora

Projekt predviđa uređenje ulaza, hodnika, vijećnice te u konaćnici uredskih prostorija prema idejnom rješenju Ante Grčića Filipovića i Dane Seksa.

Opširnije...

ARP Colentum -1. faza

Tijekom listopada, studenog  i prosinca 2016. godine uređen je put koji spaja murtersku i betinsku obalu, zatim put koji okružuje brdo Gradina a poklapa se s drevnim liburnskim fortifikacijskim bedemima. Uređen je i prvi vidikovac arheološkog nalazišta Colentum te su izvršeni pripremni radovi na tematskoj arheološkoj plaži podno brda Gradina. U tijeku su konzervacijski radovi na obnovi ruševina rimske vile koja se nalazi u zoni zapljuskivanja valova. Radovi izvšeni u suradnji s udrugom Argonauta i općinom Tisno.

Opširnije...

CiklOtok - razvoj cikloturizma na prostoru općine Murter-Kornati

Projekt se odnosi na razvoj biciklističke infrastrukture na prostoru općine Murter-Kornati. Projekt uključuje slijedeće elemente: obnova postojećih te uređenje novih biciklističkih staza, trasiranje staza, postavljanje prometne signalizacije, izrada turističkih i digitalnih karata. Projekt se provodi u suradnji sa TZO Murter-Kornati i TZ-om Šibensko-kninske županije. Naravno biciklističke staze biti će uskladene i povezane sa stazama susjednih općina te čitave Županije.

Opširnije...